Hermanusweg 16- Schaijk – Vraagprijs € 82.500,- k.k.

Hermanusweg 16
5374RW Schaijk

Omschrijving
Deze recreatiewoning met een bijzondere architectuur is gebouwd in 2002. Het betreft hier een woning op een erfpacht perceel. De einddatum van dit erfpachtrecht is 31-12-2033. Indien gewenst is dit perceel ook te koop.
De begane grond vloer is van beton. Boven de gemetselde muren is onderhoudsarm Canexel gevelbekleding gemonteerd. De kozijnen zijn allen van hout en zijn voorzien van dubbele beglazing. Het hekwerk met poorten zorgt voor optimale privacy. De tuin biedt vele mogelijkheden.

Royaal terras. een tuinberging van het zelfde materiaal als het huis.

Indeling:
Entree, Hal met een meterkast en een CV-HR Atag, bergkast. Direct links is de 1ste slaapkamer, hier is ook een wasmachine aansluiting, Achter deze slaapkamer is een bijzonder ingerichte badkamer. Hier vind u een hangende wc met fontein, een ligbad en een vaste wastafel en aansluitend de inloopdouche. Vanuit de voordeur zitten er rechts 2 slaapkamers. De zeer lichte tuin-georiënteerde woonkamer heeft openslaande tuindeuren naar het royale terras. In het plafond is een grote lichtkoepel voor nog meer daglichttoetreding. De lichte keuken is in een hoekopstelling geplaatst.
In de tuin is een berging. De grondwaterpomp geeft de planten verkoeling in droge perioden.

Bijzonderheden:
Vrije tuin met groot terras
Mogelijkheid voor een oprit op eigen perceel.

Kenmerken:
Aangesloten op: aardgas, elektra, water, riolering, telefoon.
Er is een buitenkraan.
Perceel oppervlak 240 m²
Woning oppervlak ca. 70 m²
Inhoud ca. 195 m³
CV combi HR

De jaarlijkse kosten van het erfpachtrecht bedragen € 1804,- ( prijspeil 2020 ).

Dit object ligt ca 16.7 meter boven N.A.P.

Overige informatie:

Deze royale bungalow heeft 4 kamers en een fijne tuin.

Schaijk is een Maashorst gemeente en ligt centraal tussen Oss, Uden en Grave en heeft een centrum met een gevarieerd winkel aanbod en gezellige terrassen.

De opritten van de A50 en A59 zijn nabij.