Hermanusweg 7 – Schaijk – Verkocht

Omschrijving
Dit houten chalet, op eigen grond, is de afgelopen 3 jaar gerenoveerd. De vloeren, gevels en het dak zijn geïsoleerd.  De meeste ramen zijn voorzien van dubbele beglazing of hebben rolluiken. De slaapkamer is voorzien van een elektrisch bedienbaar rolluik. Het hekwerk met poorten zorgt voor optimale privacy.  Het terras is recent aangelegd.

Dit chalet ligt goed bereikbaar op het park, de Boomgaard. De tuin biedt veel privacy. Hier kunt u volop genieten van de rust en de stilte.

Indeling:
Entree, open-keuken in een T-opstelling, schiereiland, biedt veel opbergmogelijkheden. De keuken, met houten aanrechtblad, en de sfeervolle lichte tuingerichte woonkamer is voorzien van een lichte houten vloer. Badkamer met inloopdouche, zeer fraai vrijstaand ligbad,  wastafelmeubel en wc. Riante slaapkamer met openslaande deuren naar de tuin. HR-combiketel.  Buiten: flinke tuinberging met opstelplaats voor witgoed.

Bijzonderheden:
Vrije tuin met groot terras, meerdere fijne zitplekken. Groot overdekt terras achter in de tuin, logia en een overdekt terras aan de keukenzijde. 
Oprit op eigen perceel.

Kenmerken:
Aangesloten op: aardgas, elektra, water, riolering.
Er is een buitenkraan en zelfs een buitendouche met warm en koud water!
Perceel oppervlak 325 m² EIGEN GROND
Woning oppervlak ca. 72 m²
Inhoud ca. 150 m³
CV combi HR

De jaarlijkse parkkosten  bedragen € 1319,24.

Dit object ligt ca 16.7 meter boven N.A.P.

Overige informatie:

Dit recreatiechalet is recent gerenoveerd.

Schaijk is een Maashorst gemeente en ligt centraal tussen Oss, Uden en Grave en heeft een centrum met een gevarieerd winkelaanbod en gezellige terrassen.

De opritten van de A50 en A59 zijn nabij.