Sint Wilbertstraat 2, 5354KG Demen

Vraagprijs € 655.000,- k.k.

Sint Wilbertstraat 2
5354KG Demen

Omschrijving                               
UNIEK!
In de uiterwaarden, recht voor deze
vrijstaande, aan de Maasdijk gelegen in 1850 ( met de stenen van de kerk ) als kostershuis gebouwde woning, wordt een meander aangelegd. Nóg mooier uitzicht dan nu al het geval is. Het woonhuis is vanaf 1985 belangrijk gerenoveerd. De woonvertrekken zijn, vanwege het bijzondere uitzicht op de uiterwaarden, de varende schepen op de Maas en het stadje Batenburg en haar jachthaven, naar boven gebracht. Het hekwerk met poorten zorgt voor optimale privacy. De tuin is fraai aangelegd. Dit object biedt vele mogelijkheden voor wonen en werken aan huis. De ommuurde tuin biedt veel privacy.

Indeling:
Entree Maasdijk, 3 slaapkamers, luxe badkamer met ligbad, douche en een vaste wastafel. Wc, kastenkamer, werk/hobbyruimte, kantoorruimte/slaapkamer met aanrechtblok, entree Sint Wilbertstraat, opstelplaats voor witgoed, meterkast, uitgang naar de tuin met jacuzzi. Trap naar de verdieping. Deze immense open ruimte betrof vroeger de slaap en zolderverdieping. Nu is het een open ruimte waarin koken, eten en wonen is gesitueerd. De houten vloeren de wanden en de zoldering zijn in een lichte kleur. De eiken balken met pen gatverbindingen zijn onbehandeld. De strakke keuken en het bijbehorende kookeiland zijn uitgevoerd in een warme rode kleur. De woonkamer met vrijstaande houtkachel biedt weids uitzicht op de stad Batenburg en haar jachthaven.

Bijzonderheden:
Vrije tuin met fraai aangelegd terras en ingemetselde jacuzzi.
Parkeren voor de deur.

De Maasdijk wordt breder gemaakt, er komt een fraaie plas voor deur.
Vraag naar de brochures van de meanderende Maas.

Bijgebouw:
In als het woonhuis gelijkende stijl opgetrokken vrijstaand bijgebouw. Dit gebouw is onderverdeeld in 3 ruimten. Er is een pantry en een wc met fontein. De CV ketel en de waterbehandeling van de jacuzzi zijn ondergebracht in de bergruimte van dit bijgebouw. Fraai afwerkingsniveau, geheel geïsoleerd enz..

Kenmerken:
Aangesloten op: aardgas, elektra, water, riolering, telefoon en kabel.
Er is een buitenkraan.
Perceel oppervlak 343 m²
Woning oppervlak ca. 222 m²
Inhoud ca. 870 m³
Bijgebouw oppervlak ca. 24 m²
inhoud ca. 121 m³
CV combi HR, twee keer.
De, betonnen, begane grond vloeren, de muren, het dak en deels het glas zijn geïsoleerd.

Dit object ligt ca 7.3 meter boven N.A.P.

Overige informatie:

Dit herenhuis heeft 7 kamers en een verzorgd aangelegde tuin.

Demen is een dorp vlakbij Ravenstein en maakt deel uit van de gemeente Oss. Den Bosch, Tiel en Nijmegen zijn vanwege de geografische ligging en snelwegen goed te bereiken.

De op en afrit van de A50 zijn nabij.