Bungalow op Park Luijtenbroek

Luijtenbroek 57
5374 RV Schaijk

Mooi gelegen bungalow met 3 slaapkamers op perceel van 701 m².

Verkocht

 

Omschrijving:

Deze woning is gebouwd in 1975. De begane grond vloer is van beton. De muren zijn opgemetseld met gebakken stenen. De kozijnen zijn van hout  en zijn voorzien van enkele beglazing. Deze bungalow heeft 3 slaapkamers. De woonkamer heeft beglazing aan de zuid, west en noordzijde. De grote tuin ligt meest op het zuid westen.

Deze woning ligt goed bereikbaar in het park. De tuin biedt veel privacy. Hier kunt u volop genieten van de rust en de stilte.

 

Indeling:

Entree met kastenwand, meterkast, royale tuingerichte woonkamer met naar 3 windrichtingen zicht op de tuin. Overdekt terras. Halfopen keuken. Badkamer met douchecabine, vaste wastafel en wc. 3 Slaapkamers.  Voor uw  tuingereedschap is er een een tuinberging.

 

Bijzonderheden:

Vrije tuin met groot overdekt terras.
Oprit op eigen perceel.

 

Kenmerken:

Aangesloten op: aardgas, elektra, water, riolering, telefoon en kabel.
Er is een buitenkraan.
Perceel oppervlak 701 m²
Woning oppervlak ca. 63 m²
Inhoud ca. 231 m³
CV combi HR

De jaarlijkse kosten van het parkonderhoud inclusief vuil en groen afvoer bedragen € 1140,00. Koper dient lid te worden van de Vereniging van Eigenaren Park-Luijtenbroek.

Dit object ligt ca 16.7 meter boven N.A.P.

 

Overige informatie:

Deze royale bungalow heeft 4 kamers ligt in een bostuin.

Schaijk is een Maashorst gemeente en ligt centraal tussen Oss, Uden en Grave en heeft een centrum met een gevarieerd winkel aanbod en gezellige terrassen.

De opritten van de A50 en A59 zijn nabij.

 

0