Luijtenbroek 102 – Schaijk

Luijtenbroek 102
5374 RV Schaijk

Ruime instapklare uitgebouwde bungalow met 2 slaapkamers op perceel van 731 m².

Vraagprijs 324.000,- k.k

 

Omschrijving
Deze woning is gebouwd in 1984. De begane grond vloer is van beton. De muren zijn opgemetseld met betonstenen. De kozijnen zijn van hout en zijn voorzien van dubbele beglazing. Het hekwerk met poorten zorgt voor optimale privacy. Deze bungalow is in 2002-2003 gemoderniseerd en uitgebouwd. In de tuinkamer ligt een leisteen vloer met vloerverwarming. In de woonkamer ligt een houten vloer. De tuin is opnieuw aangelegd.

Deze woning ligt goed bereikbaar in het park. De tuin biedt veel privacy. Hier kunt u volop genieten van de rust en de stilte.
Indeling:
Entree, tuinkamer met zuid- en westzicht op de tuin, berging met opstelplaats voor witgoed, meterkast en CV-HR combi ketel. Half open keuken met onder en bovenkasten en apparatuur. Walk in closet. Badkamer met vloerverwaming, ligbad, wastafelmeubel en wc. Twee grote slaapkamers. Royale woonkamer met houtkachel. Voor uw tuingereedschap is er een een tuinberging. Een overdekt prieel maakt de tuin af.

 

Bijzonderheden:
Vrije tuin met groot terras
Oprit op eigen perceel

 

Kenmerken:
Aangesloten op: aardgas, elektra, water, riolering, telefoon en kabel.
Er is een grondwaterpomp.
Perceel oppervlak 731 m²
Woning oppervlak ca. 95 m²
Inhoud ca. 290 m³
CV combi HR- vloerverwarming in de tuin- en badkamer.  Energielabel F

De jaarlijkse kosten van het parkonderhoud inclusief vuil en groen afvoer bedragen € 1140,00. Koper dient lid te worden van de Vereniging van Eigenaren Park-Luijtenbroek.

Dit object ligt ca 16.7 meter boven N.A.P.

0