Burgwal 84-86, 5341CS Oss

Vraagprijs € 718.000,- k.k. voor winkelruimte en bovenwoning samen.

Omschrijving
Unieke kans: te koop volledig woon-/winkelpand op prominente locatie in hartje stad. Het winkelpand en de bovenwoning zijn ook afzonderlijk te koop. De bovenwoning heeft een vraagprijs van € 269.000,- k.k. en de winkelruimte heeft een vraagprijs van € 449.000,- k.k.. Beide delen zijn verhuurd. Jaarhuur totaal is € 42.800,- . Het bruto rendement van de bovenwoning is ruim 6,8 %. Dit pand is gebouwd eind jaren zestig. De verdiepingsvloeren zijn van beton. De onderhoudsvrije aluminium winkelpui is voorzien geïsoleerde beglazing. Luxe harde vloeren, de zwevend opgehangen plafondtunnel, een fraai lichtplan en een even praktisch als verzorgde inrichting dragen bij aan de rijke uitstraling van dit winkelpand.

Dit object ligt goed bereikbaar in het levendige centrum van Oss en is slechts 1 winkelpand verwijderd van de Heuvel. Parkeerruimte is er voor de deur en op de zeer nabij gelegen grote parkeerterreinen.

Indeling:
Entree met aparte voordeur naar de bovenwoning, winkelruimte met pantry en wc ruimte, royale droge kelder, meterkast. Bovenwoning, entree met meterkast, trap naar 1ste verdieping. Hier een hal, wc, woonkamer met open keuken, badkamer met douche en vaste wastafel en een slaapkamer met royaal balkon. 2e Verdieping, entree, balkon, wc, woonkamer met open keuken, badkamer met ligbad en vaste wastafel, slaapkamer, CV HR combiketel.

Bijzonderheden: Het gehele pand wordt gemeubileerd aangeboden en is verhuurd. Huursom per jaar € 42.800,-. Dak van de bovenwoning is in 2014 vernieuwd. De winkelpui is van 2013.

Platte gronden:
De platte gronden staan onderaan deze pagina.

Kenmerken:
Aangesloten op: aardgas, elektra, water, riolering, telefoon en kabel.
De winkel is voorzien van onder meer airconditioning, een elektrisch bedienbaar rolhek en een alarminstallatie. In de pantry hangt een CV HR combiketel.

Perceel oppervlak 177 m²
Winkelpand oppervlak 212 m²
Winkelruimte gebruiksoppervlak 157 m²
Kelder oppervlak 55 m²

Woonhuis oppervlak 111 m²
Gebouwgebonden buitenruimte 22 m²

Inhoud winkel en woonhuis 1127 m²
Inhoud winkelpand 765 m³
Inhoud bovenwoning 362 m³

Dit object ligt ca 7.3 meter boven N.A.P.

Overige informatie:

Voor een belegger is dit pand een unieke kans om een heel pand te kunnen aankopen.

Oss is een Maashorst gemeente en ligt centraal tussen Nijmegen, Den Bosch en Eindhoven en heeft een centrum met een gevarieerd winkel aanbod en gezellige terrassen.

De opritten van de A50 en A59 zijn nabij.