Cornerstone Draft

Luijtenbroek 84 – Schaijk – vraagprijs € 149.000,- k.k.

Omschrijving
Deze woning is gebouwd in 1975. De begane grond vloer is van beton. De muren zijn opgemetseld met betonstenen. De kozijnen zijn allen van kunststof en zijn voorzien van dubbele beglazing. Het hekwerk met poorten zorgt voor optimale privacy. Deze bungalow is het afgelopen jaar gemoderniseerd. De tuin is opnieuw aangelegd.

Deze woning ligt goed bereikbaar in het park. De tuin biedt veel privacy. Hier kunt u volop genieten van de rust en de stilte.

Indeling:
Entree, tuinkamer met zuid- en westzicht op de tuin, berging met opstelplaats voor witgoed, meterkast en CV-HR kombi ketel. Eenvoudige strakke keuken met onder en bovenkasten en apparatuur. Badkamer met douchecabine, vaste wastafel en wc. Slaapkamer 1, slaapkamer 2 ( voorheen 2 slaapkamers) Royale woonkamer met open haard. Voor uw tuingereedschap is er een een tuinberging, bouwjaar 2017.

Bijzonderheden:
Vrije tuin met groot terras
Oprit op eigen perceel

Specificaties:
Aangesloten op: aardgas, elektra, water, riolering, telefoon en kabel.
Er is een buitenkraan.
Perceel oppervlak 495 m²
Woning oppervlak ca. 73 m²
Inhoud ca. 280 m³
CV combi HR

De jaarlijkse kosten van het parkonderhoud inclusief vuil en groen afvoer bedragen € 850,00. Koper dient lid te worden van de Vereniging van Eigenaren Park-Luijtenbroek.

Dit object ligt ca 16.7 meter boven N.A.P.

Overige informatie:

Deze royale bungalow heeft 3 kamers ( voorheen 4) en een verzorgd aangelegde tuin.

Schaijk is een Maashorst gemeente en ligt centraal tussen Oss, Uden en Grave en heeft een centrum met een gevarieerd winkel aanbod en gezellige terrassen.

De opritten van de A50 en A59 zijn nabij.