Hermanusweg 88 – Schaijk – Verkocht

Hermanusweg 88
5374RW Schaijk

Verkocht

Omschrijving Deze instapklare, van baksteen gebouwde, recreatiewoning is traditioneel gebouwd en is voorzien van kunststof kozijnen met isolerend glas. Dit huis is aan de binnenzijde zeer recent “strak” gemaakt. Hierdoor oogt het hedendaags. De vloerverwarming maakt het zeer comfortabel. De grote bostuin is onderhoudsarm aangelegd. Het riante, deels overdekte, terras ligt op het zuid-westen. Dit huis heeft vrij uitzicht. Deze woning ligt goed bereikbaar in het park de Boomgaard. De tuin biedt veel privacy. Hier kunt u volop genieten van de rust en de stilte.

Indeling:
Entree, slaapkamer 1, woonkamer met fraai zicht op de tuin, open keuken met diverse apparatuur en granieten aanrechtblad. Slaapkamer 2, gang naar slaapkamer 3 en badkamer met douche, hang-wc en vaste wastafel. Berging met opstelplaats voor witgoed, en CV-HR kombi ketel. Voor uw tuingereedschap is er een een tuinberging.

Bijzonderheden:
Grote tuin met zeer groot terras.
Oprit op eigen perceel

Kenmerken:
Aangesloten op: aardgas, elektra, water, riolering, telefoon en kabel.
Er is een buitenkraan.
Eigen grond,
perceel oppervlak 503 m²
Woning oppervlak ca. 75 m²
Inhoud ca. 250 m³
CV combi HR. Vloerverwarming.

Parkkosten (2020) € 1209,00.

Dit object ligt ca 16.7 meter boven N.A.P.

Overige informatie:

Deze royale bungalow heeft 4 kamers en een fraaie bostuin.

Schaijk is een Maashorst gemeente en ligt centraal tussen Oss, Uden en Grave en heeft een centrum met een gevarieerd winkel aanbod en gezellige terrassen.

De opritten van de A50 en A59 zijn nabij.