Laarpark 34 – Zundert – Verkocht

Laarpark 34
4881ED Zundert

Omschrijving
Deze locatie zou Vincent veel inspiratie hebben gegeven. Op een van de grotere percelen in de residentiele wijk ‘Het Laar’ staat dit in 1974 gebouwde woonhuis met dubbele garage. De ruime tuin is verzorgd aangelegd. De muren zijn in spouw opgemetseld. Het dak is gedekt met vlakke aluminium Prefa dakpannen.

Omdat deze woning aan het eind van het plein ligt passeert er alleen bestemmingsverkeer. De tuin biedt veel privacy.

Het centrum van Zundert is op 10 minuten loopafstand. Hier zijn naast een opstapplaats voor openbaar vervoer, basisscholen, een goed winkelaanbod, restaurants en het Vincent van GoghHuis. Op een paar loopminuten bent u al in het buitengebied van Zundert.

Indeling:
Entree met garderobe, meterkast en wc met fontein. Een bijzondere ‘woongang’ verbindt de woonkuil met openhaard, de eetkuil en de keuken met elkaar. Een kantoorruimte ligt naast de eetkuil. De woonvertrekken kenmerken qua ruimte en materialisatie de zeventiger jaren bouwstijl en zijn vanwege de vele raampartijen zeer licht. Naast de keuken is een bergkamer met opstelplaats voor witgoed, aansluitend een slaapkamer met badkamer, bergzolder. Deze slaapkamer zou dienst kunnen doen als een zelfstandige kantoor/praktijkruimte. Boven zijn er 3 slaapkamers, een badkamer met ligbad, vaste wastafel en wc. De cv ketel Nefit HR 2014 hangt in een bergkast. De dubbele garage biedt vele opbergmogelijkheden.

Bijzonderheden:
Vrije tuin met groot terras
Oprit voor meerdere auto’s op eigen perceel.

Kenmerken:
Aangesloten op: aardgas, elektra, water, riolering, telefoon en kabel.
Er is een buitenkraan.
Zonneschermen aan de zuid en westzijde.
Energielabel D.
Perceel oppervlak 1620 m²
Woning oppervlak 173 m²
Inhoud 760 m³
Garage 35 m²
CV combi HR

De verkoper heeft de woning niet zelf bewoond.

Dit object ligt ca 10 meter boven N.A.P.

Overige informatie:

Riant perceel op een unieke locatie.

Zundert heeft een gevarieerd winkel aanbod, gezellige terrassen en een uitgebreid cultureel verenigingsleven. Op de 1ste zondag van september is het jaarlijkse bloemencorso. Het evenement is het grootste dahliacorso ter wereld.

De uitvalswegen naar Breda en Antwerpen zijn met ca. 10 autominuten bereikbaar. Met de bus bent u in 25 minuten op het station van Breda.