Luijtenbroek 104 – Schaijk – Vraagprijs € 175.000,- k.k.

Luijtenbroek 104
5374RV Schaijk

Omschrijving Deze door een groene wal omsloten recreatiewoning is in 1975 gebouwd op een groot bosperceel. De begane grond vloer is van beton. De geïsoleerde spouwmuren zijn opgemetseld met betonstenen. De houten kozijnen zijn voorzien van dubbele beglazing. Deze bungalow heeft een volledig vernieuwde keuken en badkamer en heeft een groot overdekt terras. Deze woning ligt goed bereikbaar in het park. De tuin biedt veel privacy. Hier kunt u volop genieten van de rust en de stilte.

Indeling:
Entree, moderne praktische keuken met composiet hardstenen blad, veel kastruimte en apparatuur. Woonkamer met airconditioning en gesloten houtkachel, dubbele deuren naar van meranti vloerdelen voorziene overdekte terras. Badkamer met douchecabine, vaste wastafel en wandcloset. Slaapkamer 1, slaapkamer 2 en slaapkamer 3. Berging met opstelplaats voor witgoed, meterkast en CV-HR combi ketel t.b.v. de hele luchtverwarming Voor uw tuingereedschap is er een tuinberging.

Bijzonderheden:
Vrije tuin met groot terras
Royale oprit op eigen perceel

Kenmerken:
Aangesloten op: aardgas, elektra, water, riolering, telefoon en kabel.
Er is een buitenkraan.
Perceel oppervlak 1046 m²
Woning oppervlak ca. 76 m²
Inhoud ca. 240 m³
CV combi HR

De jaarlijkse kosten van het parkonderhoud inclusief vuil en groen afvoer bedragen € 1000,00. Koper dient lid te worden van de Vereniging van Eigenaren Park-Luijtenbroek.

Dit object ligt ca 16.7 meter boven N.A.P.

Overige informatie:

Deze royale bungalow heeft 4 kamers en een vrije tuin.

Schaijk is een Maashorst gemeente en ligt centraal tussen Oss, Uden en Grave en heeft een centrum met een gevarieerd winkel aanbod en gezellige terrassen.

De opritten van de A50 en A59 zijn nabij.