Luijtenbroek 17 – Schaijk -Verkocht

Luijtenbroek 17
5374RV Schaijk

Omschrijving
Deze recreatiewoning is gebouwd in 1974. Deze woning is in de jaren 2016 en 2017 belangrijk gerenoveerd. Onder andere zijn de originele vloeren vervangen voor geïsoleerde vloeren met vloerverwarming en is er een geheel nieuw, Unidek met pannen gedekt, dak aangebracht. De spouw is ook geïsoleerd. Ook is de tuinkamer gerealiseerd. Alle ramen zijn voorzien van isoleerde beglazing. De tuin heeft verschillende fijne zon en schaduwplekken.

Deze woning ligt goed bereikbaar in het park. De tuin biedt veel privacy. Hier kunt u volop genieten van de rust en de stilte.

Indeling:
Entree, hal met meterkast, inpandige bergkamer met hoog plafond en opstelplaats voor witgoed, en CV-HR combi ketel 2020. Riante met een tuinkamer, met aan twee zijden dubbele tuindeuren, uitgebouwde woonkamer van waaruit je altijd wel ergens naar buiten kunt kijken. Het hoogste punt in de woonkamer meet bijna 4 meter, hierdoor lijkt de ruimte nog groter.
Luxe keuken met granieten aanrechtblad en diverse apparatuur. Er zijn 2 slaapkamers. De badkamer is voorzien van een bubbelbad, wc en een vaste wastafel.
Een flinke tuinberging met royaal afdak biedt voldoende bergruimte een fijne zitplaats.

Bijzonderheden:
Vrije tuin.
Oprit voor meerdere auto’s op eigen perceel

Kenmerken:
Aangesloten op: aardgas, elektra, water, riolering, telefoon en kabel.
Energielabel C
Er is een buitenkraan.
Perceel oppervlak 741 m²
Woning oppervlak ca. 85 m²
Inhoud ca. 350 m³
CV combi HR, 2020
De gehele woning, met uitzondering van de badkamer, is voorzien van vloerverwarming en een plavuizen vloer.

De jaarlijkse kosten van het parkonderhoud inclusief vuil en groen afvoer bedragen € 1025,00. Koper dient lid te worden van de Vereniging van Eigenaren Park-Luijtenbroek.

Dit object ligt ca 16.7 meter boven N.A.P.

Overige informatie:

Deze royale bungalow heeft 3 kamers ( voorheen 4) en een verzorgd aangelegde tuin.

Schaijk is een Maashorst gemeente en ligt centraal tussen Oss, Uden en Grave en heeft een centrum met een gevarieerd winkel aanbod en gezellige terrassen.

De opritten van de A50 en A59 zijn nabij.