Luijtenbroek 21- Schaijk – Verkocht

Omschrijving

Verkocht.

Deze woning is gebouwd in 1975. De begane grond vloer is van beton. De muren zijn opgemetseld met gebakken stenen. De muren en het dak zijn na-geïsoleerd. De kozijnen zijn van hout en aluminium en zijn voorzien van meest dubbele beglazing. Deze bungalow had oorspronkelijk 3 slaapkamers. 2 Slaapkamers zijn aan de woonkamer toegevoegd.  De grote tuin ligt meest op het zuid westen. Het hekwerk met poort zorgt voor optimale privacy.

Deze woning ligt goed bereikbaar in het park. De tuin biedt veel privacy. Hier kunt u volop genieten van de rust en de stilte.

Indeling:
Entree met kastenwand, meterkast, royale tuingerichte woonkamer met naar 4 windrichtingen zicht op de tuin. Fraaie pelletkachel voor extra warmte en sfeer. Overdekt terras. Halfopen keuken. Badkamer met douchecabine, vaste wastafel en wc. Slaapkamer.  Het hele huis is voorzien van een fraaie houten vloer. Vloerverwarming maakt dit huis extra comfortabel. De binnenmuren zijn gestuct. Voor uw witgoed en tuingereedschap is er een een tuinberging.

Bijzonderheden:
Vrije tuin met zon en schaduwplekken, groot terras.

Kenmerken:
Aangesloten op: aardgas, elektra, water, riolering, telefoon en kabel.
Er is een buitenkraan.
Perceel oppervlak 724 m²
Woning oppervlak  63 m²,  overdekt terras  13 m²
Inhoud  231 m³
Nefit combi HR 2021, vloerverwarming en een Pelletkachel

De jaarlijkse kosten van het parkonderhoud, Luijtenbroek betreft een particulier park, inclusief vuil en groen afvoer bedragen € 1100,00. Koper dient lid te worden van de Vereniging van Eigenaren Park-Luijtenbroek.

Dit object ligt ca 16.7 meter boven N.A.

Overige informatie:

Deze sfeervolle en comfortabele bungalow heeft 2 kamers ( voorheen 4) en ligt in een fraaie bostuin.

Schaijk is een Maashorst gemeente en ligt centraal tussen Oss, Uden en Grave en heeft een centrum met een gevarieerd winkel aanbod en gezellige terrassen.

De opritten van de A50 en A59 zijn nabij.