Luijtenbroek 49, 5374RV Schaijk

Vraagprijs € 139 .999,- k.k.

Luijtenbroek 49
5374RV Schaijk

Omschrijving
Deze recreatiewoning is gebouwd in 1975. De begane grond vloer is van beton. De muren zijn opgemetseld met bakstenen. De kozijnen zijn deels voorzien van dubbele beglazing. Vanwege de poort geniet u van optimale privacy. De royale tuin is gunstig op de zon gelegen.

Deze woning ligt goed bereikbaar in het park. De tuin biedt veel privacy. Hier kunt u volop genieten van de rust en de stilte.

Indeling:
Entree met garderobe en berg en meterkast, woonkamer met aansluitend de tuinkamer, 2e entree met voorbereiding van aparte wc en een douche ruimte, vanuit de woonkamer is er toegang naar de eenvoudige strakke keuken met onderkasten. Vanuit de keuken is er een trap met 4 treden naar de slaapkamer beneden. Ook vanuit de keuken is er toegang naar de badkamer met ligbad, inloopdouche, wc vaste wastafel. Op de bovenverdieping is een 2e slaapkamer en een flinke bergzolder.

Bijzonderheden:
Een huis met mogelijkheden.
Vrije tuin.
Oprit op eigen perceel.

Kenmerken:
Aangesloten op: aardgas, elektra, water, riolering, telefoon en kabel.
Er is een buitenkraan.
Perceel oppervlak 494 m²
Woning oppervlak ca. 80 m²
Inhoud ca. 285 m³
CV HR combi Remeha 2017.

De jaarlijkse (2019) kosten van het parkonderhoud inclusief vuil en groen afvoer bedragen € 1000,00. Koper dient lid te worden van de Vereniging van Eigenaren Park-Luijtenbroek.

Dit object ligt ca 16.7 meter boven N.A.P.

Overige informatie:

Deze royale bungalow heeft 4 kamers.

Schaijk ligt in een Maashorst gemeente en ligt centraal tussen Oss, Uden en Grave en heeft een centrum met een gevarieerd winkel aanbod en gezellige terrassen.

De opritten van de A50 en A59 zijn nabij.