Luijtenbroek 5 – Schaijk – Verkocht

Omschrijving
Deze recreatiewoning is gebouwd in 2005 en heeft energielabel B. De begane grond en de verdiepingsvloeren zijn van beton. De muren zijn opgemetseld met gebroken kalkzandsteen. De kozijnen zijn allen van kunststof en zijn voorzien van dubbele beglazing.

Deze woning ligt goed bereikbaar in het park. De tuin biedt veel privacy. Hier kunt u volop genieten van de rust en de stilte.

Indeling:

Entree, hal met meterkast, wc en trapopgang naar de verdieping. Tuinkamer met oost-, zuid- en westzicht op de tuin. Half openkeuken met apparatuur. Bijkeuken, achterom met opstelplaats voor witgoed.

Verdieping: Badkamer met douchecabine, vaste wastafel en wc. Royale slaapkamer. bergkamer.  Voor uw tuingereedschap is er een een tuinberging.

Bijzonderheden:
Vrije tuin.
Oprit op eigen perceel.

Kenmerken:
Aangesloten op: aardgas, elektra, water, riolering, telefoon en kabel.
Er is een buitenkraan.
Perceel oppervlak 757 m²
Woning oppervlak ca. 82 m²
Inhoud ca. 250 m³
Energielabel B.   CV combi HR                                                              Grondwaterpomp

De jaarlijkse kosten van het parkonderhoud inclusief vuil en groen afvoer bedragen € 1100,00. Koper dient lid te worden van de Vereniging van Eigenaren Park-Luijtenbroek.

Dit object ligt ca 16.7 meter boven N.A.P.

Overige informatie:

Deze royale bungalow heeft een verzorgd aangelegde tuin.

Schaijk is een Maashorst gemeente en ligt centraal tussen Oss, Uden en Grave en heeft een centrum met een gevarieerd winkel aanbod en gezellige terrassen.

De opritten van de A50 en A59 zijn nabij.

De niet zelfbewoningsclausule is van toepassing  bij deze verkoop.