Luijtenbroek 83 – Schaijk

Luijtenbroek 83
5374RV Schaijk

Verkocht

Omschrijving Deze recreatiewoning is gebouwd in 1975. In 2010 heeft er een belangrijke verbouwing plaatsgevonden waarbij er aan de achterzijde is uitgebouwd. De begane grond vloer is van beton. De muren zijn opgemetseld met betonstenen. Het, geïsoleerde dak is met bitumen gedekt. De kozijnen, allen van hout, zijn voorzien van dubbele beglazing. Na de verbouwing va n het huis is de tuin, onder architectuur, opnieuw aangelegd. In deze vrije tuin zijn op vele plaatsen fijne terrassen aangelegd. Deze woning ligt goed bereikbaar in het park. De tuin biedt veel privacy. Hier kunt u volop genieten van de rust en de stilte.

Indeling:
Entree, eetkamer met openslaande deuren naar de tuin, de luxe halfopen keuken is voorzien van diverse apparatuur. Slaapkamer 1, royale luxe badkamer met ligbad, inloopdouche, ingebouwde vaste wastafel en wc. Bijkeuken met meterkast en opstelplaats voor witgoed. Grote hoofd slaapkamer met zicht op de tuin. De badkamer kunt u ook bereiken vanuit de hoofdslaapkamer. Inpandige bergruimte. Woonkamer met vrijstaande houtkachel, slaapkamer 3.

Bijzonderheden:
Parkachtig aangelegde tuin met terrassen.
Tuinhuis met dubbele deuren 2012.
Overdekt terras met een buiten BBQ.
Buitenverlichting.
Oprit op eigen perceel voor meerdere auto’s.

Kenmerken:
Aangesloten op: aardgas, elektra, water, riolering, telefoon en kabel.
Er is een grondwaterpomp.
De tuin is voorzien van een automatische beregeningsinstallatie.
Gehele dak is in 2010 vernieuwd, hiervoor is Kingspan isolatie gebruikt. De ramen zijn voorzien van isolatieglas en horren, en muren zijn voorzien van spouwisolatie.

Perceel oppervlak 927 m²
Woning oppervlak ca. 135 m²
Inhoud ca. 400 m³
CV vloerverwarming, combi HR 2019

De jaarlijkse kosten van het parkonderhoud inclusief vuil en groen afvoer bedragen € 1000,00. Koper dient lid te worden van de Vereniging van Eigenaren Park-Luijtenbroek.

Dit object ligt ca 16.7 meter boven N.A.P.

Overige informatie:

Deze royale bungalow heeft 4 kamers en een onder architectuur aangelegde tuin. Er is gebruik gemaakt van luxe straatwerk/ terrastegels.

Schaijk is een Maashorst gemeente en ligt centraal tussen Oss, Uden en Grave en heeft een centrum met een gevarieerd winkel aanbod en gezellige terrassen.

De opritten van de A50 en A59 zijn nabij.