Luijtenbroek 85 – Schaijk -Verkocht

Luijtenbroek 85
5374RV Schaijk

Omschrijving
Deze woning is gebouwd in 1984. Nagenoeg het hele huis is voorzien van rolluiken, waarvan 4 elektrisch bediend.
Op het zuidwesten gelegen fraai aangelegde tuin met grote waterpartij, welke middels een extra helofytenfilter wordt gefilterd. Moestuin en meerdere terrassen. In de tuin zijn verschillende laagstam fruitbomen en vele soorten bessenstruiken en zacht fruit. Er is op een zo ecologisch mogelijke wijze getuinierd.

Deze woning ligt goed bereikbaar in het park. De tuin biedt veel privacy. Hier kunt u volop genieten van de rust en de stilte.

Indeling:
Entree, half-open, handgemaakte hardhouten keuken met hardstenen aanrechtblad voorzien van 4 pits elektrische kookplaat en afzuigkap. Er tegenover een kastenwand met inbouwoven. Net na de keuken is een inpandige berging met ruimte voor koelkast en vriezer.
L-vormige woonkamer met stookkanaal voor een houtkachel en dubbele tuindeuren van waaruit zicht op de diepe tuin. Slaapkamer 1 met uitzicht naar de voorzijde. Slaapkamer 2 met uitzicht op de moestuin. Badkamer met inloopdouche, wc, los wastafelmeubel en wasmachine aansluiting, extra elektra aansluiting t.b.v. wasdroger. Van buitenaf bereikbare inpandige berging met elektrische boiler en meterkast met 8 groepen en extra kookgroep.
Verder is er een gastenverblijf met eigen badkamer.

Bijzonderheden:
Vrije zeer diepe tuin met groot terras.

Kenmerken:
Aangesloten op:elektra, water, riolering, telefoon.
Er is een buitenkraan.
Perceel oppervlak 1.513 m²
Woning oppervlak ca. 100 m²
Inhoud ca. 300 m³

De jaarlijkse kosten van het parkonderhoud inclusief vuil en groen afvoer bedragen € 1025,00. Koper dient lid te worden van de Vereniging van Eigenaren Park-Luijtenbroek.

Dit object ligt ca 16.7 meter boven N.A.P.

Algemeen: verwarming middels airconditioner, infrarood panelen en houtkachel,
zonnepanelen op het dak. Dak- en spouwmuur isolatie, overwegend kunststof kozijnen met dubbel glas. Energielabel C.
Grondwaterpomp met beregeningsinstallatie door de hele tuin.

Overige informatie:

Deze royale bungalow heeft 4 kamers, 2 badkamers en een verzorgd aangelegde tuin.

Schaijk is een Maashorst gemeente en ligt centraal tussen Oss, Uden en Grave en heeft een centrum met een gevarieerd winkel aanbod en gezellige terrassen.

De opritten van de A50 en A59 zijn nabij.