Luijtenbroek 99 – Schaijk – Vraagprijs € 147.500,- k.k.

Luijtenbroek 99
5374RV Schaijk

Omschrijving
Deze woning is gebouwd in 1975. De begane grond vloer is van beton. De muren zijn opgemetseld met betonstenen. De kozijnen zijn allen van hout en zijn voorzien van dubbele beglazing. Het hekwerk met poorten zorgt voor optimale privacy. Deze bungalow ligt in een verzorgde tuin met veel kruiden en bessenstruiken.

Deze woning ligt vlakbij de entree van park Luijtenbroek. De tuin biedt veel privacy. Hier kunt u volop genieten van de rust en de stilte.

Indeling:
Entree, hal, slaapkamer 1, slaapkamer 2, slaapkamer 3/thans in gebruik als opbergruimte. Badkamer met douchecabine, wc en vaste wastafel. Gezellige leefkeuken met een eenvoudige keukeninrichting. Tuingerichte woonkamer met open haard. Voor uw tuingereedschap is er een aanpandige tuinberging, hier is de meterkast en CV-HR combi ketel.

Bijzonderheden:
Vrije tuin met fijn terras.
Achter de woning is een met ABC platen overdekte open ruimte.
Mogelijkheid van oprit op eigen perceel.

Kenmerken:
Aangesloten op: aardgas, elektra, water, riolering, telefoon en kabel.
Er is een buitenkraan.
Perceel oppervlak 500 m²
Woning oppervlak ca. 68 m²
Inhoud ca. 170 m³
CV combi HR

De jaarlijkse kosten van het parkonderhoud inclusief vuil en groen afvoer bedragen € 1000,00. Koper dient lid te worden van de Vereniging van Eigenaren Park-Luijtenbroek.

Dit object ligt ca 16.7 meter boven N.A.P.

Overige informatie:

Deze royale bungalow heeft 4 kamers en een verzorgd aangelegde tuin.

Schaijk is een Maashorst gemeente en ligt centraal tussen Oss, Uden en Grave en heeft een centrum met een gevarieerd winkel aanbod en gezellige terrassen.

De opritten van de A50 en A59 zijn nabij.