Noordhoekstraat 5-11, 5374SC Schaijk

VERKOCHT

Noordhoekstraat 5-11,
5374SC Schaijk

Omschrijving:           

Dit recreatiechalet staat op een erfpachtperceel ( t-m 31 december 2021, de grondeigenaar heeft aangegeven een nieuwe erfpachttermijn af te willen geven) en is opgetrokken van geïsoleerde houten wanden. De kozijnen zijn meest voorzien van dubbele beglazing. De fijne vrije zorgt voor optimale privacy. Deze woning ligt goed bereikbaar in het park. Hier kunt u volop genieten van de rust en de stilte.

Indeling:
Entree, badkamer met inloopdouche, vaste wastafel, kast met CV HR combi opstelling en wc-nis. Meterkast. Tuingerichte woonkamer met openslaande tuindeuren. Strakke keuken met onder en bovenkasten en apparatuur. Slaapkamer 1, slaapkamer 2 en een inpandige bergruimte met aansluitingen voor witgoed.

Bijzonderheden:
Vrije tuin met fijn terras
Oprit op eigen perceel.

Kenmerken:
Aangesloten op: propaangas, elektra, water, riolering en kabel.
Er is een buitenkraan.
Perceel oppervlak 425 m²
Woning oppervlak ca. 68 m²
Inhoud ca. 170 m³
CV combi HR

De jaarlijkse kosten van het parkonderhoud inclusief vuil en groen afvoer bedragen € 2400,- . Voor Wifi, tv en huisafval worden door de Heidebloem jaarlijks € 800,- in rekening gebracht.

Dit object ligt ca. 18 meter boven N.A.P.

Overige informatie:

Dit chalet heeft 3 kamers en een vrije tuin.

Schaijk is een Maashorst gemeente en ligt centraal tussen Oss, Uden en Grave en heeft een centrum met een gevarieerd winkel aanbod en gezellige terrassen.

De opritten van de A50 en A59 zijn nabij.