Oude Kleefsebaan 16, 6611AN Overasselt

Verkocht

Oude KLeefsebaan 16
6611AN Overasselt

Omschrijving
Omschrijving
Deze half vrijstaande woning, bouwjaar 1986, is gebouwd op een oude terp waardoor zij wat hoger ligt dan het niveau van de straat. Het huis is gelegen aan de rand van het dorp Overasselt, vlakbij de Maasdijk en haar uiterwaarden in een gezellige buurt.
De woning heeft een aangebouwde garage en een ommuurd terras aan de voorzijde als een klein bordes en een terras aan de achterzijde. Beide zijn toegankelijk vanuit de woning door dubbele terrasdeuren. Achter in de boomrijke, vogelvriendelijke en door lichte en donkere plekken spannende tuin is een houten atelier met schuur gebouwd. Ook daar is een klein, zonnig terras. In de tuin is genoeg ruimte voor een moestuin. Aangrenzend aan deze achtertuin liggen de omliggende achtertuinen waardoor er sprake is van een groen eiland. Deze woning is dan ook ideaal voor mensen die van de natuur en rust houden.
De begane grond en verdiepingsvloeren zijn van beton, de muren opgemetseld met bakstenen. De kozijnen zijn alle van hout en voorzien van dubbele beglazing.
In 2014 is de woning, met respect voor het milieu, gemoderniseerd.

Indeling:
Indeling
Begane grond
Entree/hal met moderne meterkast en toilet met fontein. Vanuit de hal heeft men toegang tot de gezellige woonkeuken met fraaie plavuizen vloer en waar het vele toegepast hout opvalt. Deze keuken heeft een granito aanrecht waarin een RVS spoelbak en een kookplaat met vier gaspitten, een ingebouwde afwasmachine en kleine boiler. Naast het aanrecht staat een Rayburn-fornuis, houtgestookt, waarop je kunt koken en in zijn twee ovens de meest heerlijke gerechten kunt bakken. Erboven is een schouw met ingebouwd afzuigapparaat.
Vanuit de woonkeuken loopt u door de open schuifdeuren in een cederhouten wand naar de tuinkamer. Deze heeft een prachtig uitzicht op de diepe tuin door het vele glas. In deze kamer is de vloer van douglas hout gemaakt. U kunt hier doorlopen naar de studeerkamer met granitovloer (gelijk aan het aanrecht). Van hieruit kunt u naar de garage gaan waar de aansluitingen zijn voor het witgoed en, de andere kant op, weer naar de achtertuin. Opvallend is het veel toegepaste leemstuc in de woonkeuken en tuinkamer, ook op het plafond. De vele leemgestucte wanden dragen bij aan een aangename en stille akoestiek.
Het atelier achter in de tuin is ruim en hoog en heeft een kleine pantry. U kijkt vanuit de openslaande deuren van het atelier uit op de tuin. Hier is elektriciteit, de mogelijkheid van wateraansluiting en het verwarmen van de ruimte met een houtkachel. In het zadeldak zijn twee dakvensters voor extra daglicht. Voor uw tuingereedschap is er aangrenzend een berging met ruime opbergzolder.
Eerste verdieping
Hier zijn drie ruime slaapkamers, waarvan die aan de achterkant met prachtig uitzicht op de boomkruinen, een gezellige badkamer met groot dakraam, ligbad, douche, hangend toilet en wastafel.
Tweede verdieping
Hier is nog een ruime slaapkamer met dakkapel en een royale overloop waar de combiketel (2000) en de omvormer voor acht zonnepanelen hangen.

Bijzonderheden:
Dit huis is in 2014 gemoderniseerd met gebruikmaking van milieuvriendelijke bouwmaterialen. De met leemgestucte wanden dragen bij aan een aangename, stille, akoestiek.

Kenmerken:
Aangesloten op: aardgas, elektra, water, riolering, telefoon en kabel.
Er is een buitenkraan en een grondwaterpomp.
Perceel oppervlak 452 m²
Woning oppervlak 141 m²
Inhoud woonhuis 508 m³
Atelier/tuinhuis oppervlak 35 m²
Inhoud atelier/tuinhuis 113 m³
CV combi HR
Op het hellende dak zijn 8 zonnepanelen gemonteerd.

Dit object ligt ca. 9.80 meter boven N.A.P.

De onderstaande link geeft u de mogelijkheid om dit huis zelf in te richten.
https://zibber.floorplanner.com/oude-kleefsebaan-16-6611an-overasselt

Overige informatie:

De woning ligt vlakbij de Maas en de Overasseltse en Hatertse vennen waar je heerlijk kunt wandelen. In het dorp zijn winkels voor de nodige boodschappen, huisartsenpraktijk, verenigingsgebouw, bushalte en is Nijmegen via de autobaan of binnendoor snel te bereiken, de afstand naar het centrum van Nijmegen bedraagt 14 kilometer.