Hermanusweg 58 – Schaijk – Verkocht

Hermanusweg 58
5374RW Schaijk

Omschrijving

Deze instap-klare recreatiewoning is opgebouwd met spouwmuren. De buitenzijde is later met houten delen afgewerkt vanwege de natuurlijke uitstraling. De begane grond vloer is van beton. De luxe kozijnen, draai kiep systeem bij de meeste ramen, zijn allen van kunststof en zijn voorzien van dubbele isolerende beglazing. De royale schuifpui welke toegang heeft tot het overdekte terras aan de achterzijde loopt vederlicht. Onder de plavuizen vloeren ligt vloerverwarming.

Deze woning heeft een hoog afwerkingsniveau.

Het betreft een perceel op erfpacht, recht tot 31-12-2033

Indeling:
Entree, meterkast, wc met fontein, Ruime woonkamer met open keuken en royale schuifpui naar het overdekte terras. Badkamer met ligbad, wastafelmeubel, designradiator, wasmachine en droger aansluitingen. Royale slaapkamer en een tweede slaapkamer met toegang naar een grote zolderruimte met stahoogte, hier hangt de CV-HR combi ketel.
Voor uw tuingereedschap is er een tuinberging.

Bijzonderheden:
Oprit op eigen perceel

Kenmerken:
Aangesloten op: aardgas, elektra, water, riolering, telefoon en kabel.
Er is een buitenkraan en er zijn buiten stopcontacten en verlichtingspunten.
Perceel oppervlak 251 m²
Woning oppervlak ca. 70 m²
Inhoud ca. 310 m³
CV combi HR

Erfpachtkosten € 1734,00 per jaar.

Dit object ligt ca 16.7 meter boven N.A.P.

Overige informatie:

Deze royale bungalow is goed geïsoleerd, en luxe afgewerkt. Er is een mogelijkheid om boven een tweetal kamers te realiseren.

Schaijk is een Maashorst gemeente en ligt centraal tussen Oss, Uden en Grave en heeft een centrum met een gevarieerd winkel aanbod en gezellige terrassen.

De opritten van de A50 en A59 zijn nabij.