Luijtenbroek 31 – Schaijk – Vraagprijs € 179.000,- k.k.

Luijtenbroek 31
5374RV Schaijk

Omschrijving
Deze recreatiewoning is gebouwd in 1975. De begane grond vloer is van beton. De muren zijn opgemetseld met betonstenen. De houten kozijnen zijn voorzien van dubbele beglazing. Het met bitumen gedekte dak is van 2018. De fraai aangelegde parktuin is voorzien van hoog hekwerk. Het voorzieningen niveau van de bungalow is eenvoudig. De tuin daarentegen is professioneel aangelegd en voorzien van luxe terrasbestratingen.

Deze woning ligt goed bereikbaar in het park. De tuin biedt veel privacy. Hier kunt u volop genieten van de rust en de stilte.

Indeling:
Entree, hal met opstelplaats voor witgoed en meterkast. De eenvoudige halfopen keuken heeft boven het werkblad een groot raam met fraai uitzicht op de tuin. De badkamer is voorzien van een wc, douche en een wastafelmeubel. Er zijn 3 slaapkamers De gezellige woonkamer met houtkachel heeft veel glas en biedt middels een houten schuifpui toegang tot het overdekte terras. Voor uw tuingereedschap zijn er 2 tuinbergingen.

Bijzonderheden:
Schitterend aangelegde landschaps-parktuin met diverse zitjes en fijne terrassen. Het overdekte terras bij de woonkamer is middels een overdekte pergola verlengd.

Kenmerken:
Aangesloten op: aardgas, elektra, water, riolering, telefoon en kabel.
Er is een grondwater-beregeningsinstallatie.
Perceel oppervlak 1597 m²
Woning oppervlak ca. 68 m²
Inhoud ca. 255 m³
In de woonkamer is een gevelkachel

De jaarlijkse (2019) kosten van het parkonderhoud inclusief vuil en groen afvoer bedragen € 1000,00. Koper dient lid te worden van de Vereniging van Eigenaren Park-Luijtenbroek.

Dit object ligt ca 16.7 meter boven N.A.P.

Overige informatie:

Deze bungalow heeft 4 kamers en een zeer goed verzorgde aangelegde tuin.

Schaijk ligt in een Maashorst gemeente en ligt centraal tussen Oss, Uden en Grave en heeft een centrum met een gevarieerd winkel aanbod en gezellige terrassen.

De opritten van de A50 en A59 zijn nabij.