Luijtenbroek 68 – Schaijk – Verkocht

Luijtenbroek 68
5374RV Schaijk

Omschrijving
Deze eenvoudige recreatiewoning is gebouwd in 1975. De begane grond vloer is van beton. De muren zijn meest opgemetseld met bakstenen. De kozijnen zijn van aluminium en hout. Het hekwerk met poort zorgt voor optimale privacy. De onderhoudsarme tuin ligt goed op de zon.

Deze woning ligt goed bereikbaar in het park. De tuin biedt veel privacy. Hier kunt u volop genieten van de rust en de stilte.

Indeling:
Entree, hal, badkamer met douche, vaste wastafel en wc, bijkeuken met opstelplaats voor witgoed, meterkast, tuinkamer met zuid- en westzicht op de tuin, er is een schuifdeur naar het overdekte terras. Eenvoudige strakke keuken in een hoekopstelling met onder en bovenkasten en apparatuur. Slaapkamer 1, slaapkamer 2. Boven de slaapkamer is een via de woonkamer bereikbare opbergruimte. De woonkamer wordt verwarmt middels gasgevelkachel. Voor uw tuingereedschap is er een een tuinberging.

Bijzonderheden:
Vrije tuin met terras.
Gratis parkeren.

Kenmerken:
Aangesloten op: aardgas, elektra, water, riolering, telefoon en kabel.
Er is een buitenkraan.
Perceel oppervlak 430 m²
Woning oppervlak ca. 52 m²
Inhoud ca. 160 m³

De jaarlijkse kosten van het parkonderhoud inclusief vuil en groen afvoer bedragen € 1000,00. Koper dient lid te worden van de Vereniging van Eigenaren Park-Luijtenbroek.

Dit object ligt ca 16.7 meter boven N.A.P.

Overige informatie:

Deze bungalow heeft 3 kamers ( en een onderhoudsarm aangelegde tuin.

Schaijk is een Maashorst gemeente en ligt centraal tussen Oss, Uden en Grave en heeft een centrum met een gevarieerd winkel aanbod en gezellige terrassen.

De opritten van de A50 en A59 zijn nabij.