van Haapsstraat 38 – Nijmegen – Verkocht

Omschrijving

Dit ruime hoekhuis is 2 keer vergroot. In 1967 is de woonkamer uitgebouwd en in 2001 is de derde verdieping gerealiseerd. Energielabel B.

Met universiteit, HAN en Radboud UMC om de hoek, trein- en busstation Heijendaal binnen handbereik, op tien minuten fietsen van het centrum en ideaal als startpunt van veel wandel- en fietsroutes vormt Groenewoud een ideale plek om te wonen.

Indeling:

Begane grond: Hal met meterkast, gang met garderobe, voorkamer, lichte tuinkamer, ( De voor- en de tuinkamer zijn eenvoudig te verbinden tot een grote woonkamer.) wc met fontein. De openkeuken is voorzien van ingebouwde apparatuur.

1ste verdieping: van de 2 kamers aan de voorzijde is een grote slaapkamer gemaakt. Een bergruimte voor witgoed, een slaapkamer en een badkamer met ligbad/douche, wc en een wastafelmeubel.

2de verdieping: bereikbaar middels een vaste hardhouten trap. Hier zijn 2 kamers waarvan de grootste thans in gebruik is als atelier.

Kelder: In de het ruime voorste deel hangt de CV combiketel (2019). Het achterste deel is ingericht als geluiddichte, op basis van een Peutz-rapport, professioneel gebouwde (muziek)studio.

De goed op de zongelegen tuin biedt vele zon en schaduw mogelijkheden. Hier is ook een achterom en een tuinberging.

Kenmerken:
Aangesloten op: aardgas, elektra, water, riolering, telefoon en kabel. Energielabel B.
Er is een buitenkraan.
Perceel oppervlak 262 m²
Woning oppervlak ca. 137 m²
Inhoud ca. 608 m³
CV combi HR ( 2019)

Dit object ligt ca 34.4 meter boven N.A.P.

Overige informatie:

Deze ruime hoekwoning heeft 6 kamers ( voorheen 7) en een goed op de zon gelegen tuin.

Nijmegen heeft, als oudste stad van Nederland, een bruisend cultureel en uitgaanscentrum met een gevarieerd winkel aanbod en gezellige terrassen.

De opritten van de N325, A15 en A73 zijn nabij.